domingo, 24 de mayo de 2015

CONFERÈNCIA DE N´ÈLIA.

Hola Falcons!

Aquest divendres n´Èlia ens va explicar la seva conferència sobre PAÏSOS. Concretament ens va parlar del Japó, Hawai i Nova Zelanda.

Del Japó vàrem aprendre que és un país que té molts de volcans, també com són les seves cases tradicionals, els paisatges, la vestimenta tradicional japonesa,... A més, n´Èlia va mostrar una fotografia, dins el seu power-point, de l´alfabet japonés (que és per signes) i ens va explicar que el Japó és un país que produeix gran quantitat d´aparells tecnològics. Per últim, ens va parlar del sushi, com a menjar típic.

Després, n´Èlia ens va mostrar moltes fotografies i ens va explicar molta informació sobre Hawai, per exemple, que són unes illes volcàniques, que tenen una catarata molt alta, una platja de sorra de vidre, els eucaliptus "arco-iris", i que el surf és un esport molt popular en aquest país, per les seves ones. Com a menjar típic de Hawai, tenim les fruites tropicals.

Finalment, també vàrem aprendre coses sobre Nova Zelanda, que és un país que es troba al continent d´Oceania. N´Èlia va explicar que en aquest país hi ha moltes ovelles (8 ovelles per persona!!!) i també la gran diversitat de paisatges que té: rius, gèisers, glaciars, muntanyes,... La seva capital és Wellington, que és la ciutat que es troba més al Sud del món. 

Després de les seves explicacions, n´`Elia ens va regalar una sorpresa: un clauer amb els nostres noms escrits en  japonés... Ens va agradar mooooolt!!!

I el que més de tot: com a sorpresa final, n´Èlia i la seva mare ens van oferir una deliciosa degustació de productes d´aquests 3 països: formatge d´ovella (Nova Zelanda), fruites tropicals (Hawai) i sushi (Japó). Vam gaudir moltíssim de tot!!!

FELICITATS PER AQUESTA CONFERÈNCIA I GRÀCIES!!!

No us perdeu les imatges!

2 comentarios:

  1. -Mos va agradar la teva conferencia Elia.
    ANA I MARIA.

    ResponderEliminar
  2. les conferensies son divertides i interesants.

    ResponderEliminar