lunes, 10 de noviembre de 2014

COMENÇAM LA SETMANA DE FESTES!!!

Hola Falcons!!! 
Començam la setmana de festes de Santa Gertrudis, i hem arrancat  amb un dia molt especial: el de la INAUGURACIÓ DE LA BIBLIOTECA!!! Hem rebut la visita d´ Encarna de las Heras i hem gaudit moltíssim de les 4 històries que ens ha explicat: el conte de Jack i el dimoni, la història dels 2 germans (ric i pobre) i del zar de Rússia, el conte de Murci, el murciélago de Murcia i, finalment, el relat de Sedna, la jove esquimal.  No us perdeu les nostres cares de pura satisfacció !!! 

A més, l´AMIPA ens ha convidat a sucs i croissants. Estaven boníssims !!! Però el millor de tot, sabeu què ha sigut ? Menjar-los al pati en companyia dels nostres AMICS. 

I.. a classe ? També hem tingut moments molt especials!! Na Reme ens ha explicat el conte de la "Bèstia Vermella que tots tenim dins" i, entre tots, hem parlat de quines coses ens fan posar furiosos i enfadats i quines estratègies utilitzam per calmar-nos... Demà seguirem parlant sobre el tema !! Ja sabeu que estem aprenent a resoldre els nostres propis conflictes, i res millor que començar identificant i aprenent a gestionar les emocions que sentim quan tenim un conflicte.

També hem escoltat na Jade, n´Èlia, na Paula i na Martina explicant les notícies que s´havien preparat a casa, i hem comentat com ens ha anat l´activitat sobre la lectura en veu alta que hem fet a casa. ENHORABONA A FALCONS I FAMÍLIES PER LA BONA FEINA !!!

Ah ! I abans d´acabar: teníem un parell de cosetes pendents del divendres... la celebració de l´aniversari de n´Álvaro V. i la balladeta pagesa que ens vam marcar per ser divendres i haver-nos portat molt bé.

MOMENTS QUE ENS FAN SENTIR MOLT BÉ !!!   Gaudiu de les fotos.



2 comentarios:

  1. Millor no pegar-nos per que ens surtira la bestia vermella

    ResponderEliminar
  2. abui e encontrat en gogle de que era aquei ou que ha portat Amaya a la classe i aquest ou es de mantarralla

    ResponderEliminar