miércoles, 12 de noviembre de 2014

EMOCIONS.

Els Falcons continuam "treballant" per aprendre a resoldre els nostres propis conflictes. Avui hem fet una sessió molt divertida sobre les emocions. Hem agafat paperets que tenien escrit el nom d´una emoció, després, havíem de trobar les altres persones de la classe que tenien un paperet amb la mateixa emoció que nosaltres i després, fer proves de "posar cares" per representar-les. Finalment, ens hem imaginat situacions en què podríem experimentar aquesta emoció i ens hem fet fotos expressant. La setmana que vé farem un cartell-muntatge de cares!!

Les emocions que hem representat són: POR, VERGONYA, ENTUSIASME, SORPRESA, AVORRIMENT, RÀBIA, ENVEJA, TRISTESA, PREOCUPACIÓ  I  CULPA.

Us atreviu a endevinar quina emoció estam representant amb la nostra cara ??

Ah! També na Jade i n´Oriol ens han representat en l´acte oficial d´inauguració de la part nova de l´escola. Ho podreu veure a la pàgina web de l´escola... i diuen que també sortirà per la tele!!!

Ah ah ah !!! I hem menjat xocolata a l´hora del pati !!!!      I hem acabat el matí amb una bona balladeta pagesa, d´aquestes que tant ens agraden a nosaltres.

Novament, gaudiu de les imatges.   ;)



1 comentario:

  1. Aixo es super xuliiiiii i o podem fer aun molt millor MENGA FALCONS QUE TENIM QUE VOLAR COM ELS FALCONS.
    Abrazos per tots!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar