domingo, 16 de noviembre de 2014

HA ARRIBAT LA FESTA !!!

Després de dies de preparacions, per fi han arribat els dies de festa: les Festes del poble i les de la inauguració de la part nova de l´escola.

El divendres 14 ho vam celebrar amb un esmorzar compartit que es va poder fer gràcies a les aportacions de les famílies. A la nostra classe va participar tothom, i us he de dir que estava tot espectacularment boníssim!!! ;)   MOLTES GRÀCIES PER LA IMPLICACIÓ DE TOTS I TOTES.

Després de l´esmorzar, vam anar al gimnàs a veure un movie-maker que havia fet la mamà d´en Gaspar de les Sargantanes sobre tot el procès d´obres de l´escola nova. Va ser molt emocionant veure com ha crescut l´escola, perquè també vol dir que nosaltres hem crescut amb ella!!

Finalment, vam anar a la plaça de l´esglèsia a participar d´una actuació d´en Ramon Roma, que ens va convidar a saltar i ballar junts. Vam tenir estones molt divertides compartides amb el grup!!

Ah! I una cosa molt important pels Falcons: vam tenir la gran sorpresa de la VISITA DE NA MERCHE, la nostra mestra de primer i segon. Ens va emocionar molt, i vam aprofitar per ensenyar-li l´aula i explicar-li coses. MOLTES GRÀCIES PER VENIR!! I torna quan puguis!!  

ALEGRIA és la paraula que resumeix tot el que vam sentir aquell dia. GRÀCIES PER SER TAN ESPECIALS, FALCONS I FAMÍLIES.

Va ser un dia molt intens, però... no va acabar ahí!!   El dissabte ens esperaven més celebracions!! 
L´AMIPA va organitzar uns tallers absolutament preciosos, on va poder participar tothom, des dels més petits fins els més grossos. Va ser tot un èxit!! I una vegada més, es va fer de notar que tenim la millor Comunitat Educativa del món. 

(Us vull dir que no vaig poder fer moltes fotos d´aquest dia, però en trobareu més a la pàgina web de l´escola).   

I ja no m´allarg més. Diuen que una imatge val més que 1000 paraules... GAUDIU d´aquesta col.lecció de moments especials.




No hay comentarios:

Publicar un comentario