miércoles, 19 de noviembre de 2014

LA CONFERÈNCIA DE N´AINARA

Avui hem començat l´activitat de les conferències. N´Ainara ha estat la primera, i ens ha fet una preciosa conferència sobre la figura de la seva agüela. Primer ens ha explicat la biografia de la seva agüela, Margalida Roig. I és que, l´agüela de n´Ainara és una persona molt important!!! Ella composa lletres i melodies de cançons , és la seva manera d´expressar tot allò que sent.

N´Ainara també ens ha mostrat un llibre que ha fet amb reculls de notícies i entrevistes sobre la seva agüela. Tot això mentre sonava una preciosa música de fons... que ja començava a emocionar-nos a tots.
Després, hem vist video-clips, una actuació de na Margalida a Palma i una desfilada de models. Era una manera de mostrar-nos que la música de l´agüela de n´Ainara ha arribat molt lluny.

I després... la gran sorpresa!!! Darrere de la porta ens esperava na Margalida!!! I ha fet una entrada a la nostra classe d´allò més especial: cantant una preciosa cançó sobre l´escola de la mà de la seva néta. No cal dir que ens hem quedat bocabadats i emocionats.

Però no acabava ahí la cosa!! Na Margalida ens ha regalat un llibre de les lletres de les seves cançons dedicat a nosaltres, els Falcons!! És un regal que cuidarem d´una manera molt especial.

La veritat és que és pura màgia el que ens ha regalat. Des d´aquí vull donar les gràcies a la família de n´Ainara per ajudar-la a preparar una conferència que ens ha arribat al cor.


1 comentario: