jueves, 6 de noviembre de 2014

PRENENT DECISIONS

Hola Falcons!! Avui ha estat un dia de decisions importants: d´una banda, hem escollit els representants de la classe a la Comissió de Medi Ambient, la Comissió Lingüística i els Delegats. 

 En aquestes fotos podeu veure als capitans de la setmana, n´Álvaro Martínez i en Mateu, que han estat els encarregats de registrar els vots.
 

Els resultats han estat els següents: 

Seran encarregats de la Comissió de Medi Ambient: Sofia, Aisha, Álvaro M., Maria, Jan, Ainara, Matheus, Aina, Joana, Mateu, Ana, Adri, Juanito, Amaya, Paula, Álvaro V., Lola, Milla, Joan, Martina, Pau i Aruna. 

 Serà membre de la Comissió Lingüística: Oriol.

 Seran delegades: Jade i Èlia.

 ENHORABONA A TOTS !!! 

D´altra banda, hem celebrat 2 assemblees (amb el grup desdoblat) per parlar dels temes que ens ocuparan a la meta 3: la resolució de conflictes i la millora de la lectura. Tots han aportat idees molt bones i interessants que ens ajudaran molt a millorar.
 Demà parlarem del guió de treball !!!

6 comentarios:

  1. Animeu-vos a publicar els vostres comentaris !!! Cristina

    ResponderEliminar
  2. JO JA HE COMENÇAT A LLEGIR EL LLIBRE. HE LLEGIT UN CAPITOL, 24 PAGINES.

    ResponderEliminar
  3. Enhorabona a tots pels càrrecs !!! Entre tots hem de millorar l'escola i el pati. Oriol

    ResponderEliminar
  4. Felicitaciones a todos por hablar acerca de la convivencia y de los problemas que hay en el patio para poder así encontrar una solución y mejorar vuestras relaciones en la escuela, eso demuestra que entre todos hablando es mucho mas fácil encontrar una solución.
    Juan

    ResponderEliminar
  5. M'ha agradat molt l'avaluació de la lectura veu alta que havíem de fer amb els pares, ara se on he de millorar.Matheus

    ResponderEliminar