miércoles, 26 de noviembre de 2014

CONFERÈNCIA D´EN MATEU SOBRE FUTBOL

Aquesta setmana també en Mateu ens ha fet la seva conferència: el tema que ha escollit és el FUTBOL.
En Mateu ens ha presentat un powe-point molt interessant que l´ha ajudat a fer-nos entendre totes les informacions que s´havia preparat. En primer lloc, ens ha mostrat un ÍNDEX de la conferència. D´aquesta manera ja ens hem situat. Després, a poc a poc, ens ha anat explicant les normes de joc del futbol, algunes característiques del terreny de joc, com les seves mesures, i també ens ha parlat de l´estructura d´un partit de futbol i les posicions dels jugadors. 

Una cosa que ens ha agradat molt és que ha duit objectes personals i reals a la conferència, com l´equipament que ell fa servir als seus partits i fotografies del seu equip jugant a futbol.

Finalment, i després de parlar-nos dels jugadors del seu equip de futbol preferit, li hem fet crítiques que el poden ajudar a millorar: sobretot hem destacat que s´havia preparat molt bé el tema a casa, que es nota que li agrada i que el domina , que ha fet una bona presentació en power-point i que ho ha sabut explicar molt bé.  Molt bona feina, Mateu !!!






4 comentarios:

  1. Mateu a fet la conferencia molt bé. Anims!
    Alvaro Martinez.

    ResponderEliminar
  2. M´agradat molt, ho has fet molt be!!. Pau S.

    ResponderEliminar
  3. Me canten les conferensies perque son chules i els temes son divertits i interesants

    ResponderEliminar