sábado, 22 de noviembre de 2014

LES COSES D´AQUESTA SETMANA

Hola Falcons i famílies!!!

Van passant els dies, i continuam treballant sobre la meta 3. Aquesta setmana hem parlat de com podem aprofitar millor el temps de lectura a casa i a classe, i hem vist alguns slogans per fomentar la lectura que hem posat a la carpeta d´estudi. També hem fet una activitat que s´anomenava "la carta polaca" i que ens va sorprendre bastant: consistia a extreure tota la informació possible d´un text escrit en polac!! Clar, no enteníem absolutament res, però fixant-nos-hi una mica... vam descobrir un munt de coses!!! Vam aprendre així que es pot extreure molta informació de qualsevol text encara que no entenguem totes les paraules. Només cal posar-s´hi!!!  També hem fet unes finestretes de paper per escriure l´argument d´un llibre que ens agradi i que vulguem recomanar als nostres companys. Així podrem fer intercanvi d´interessos, cosa que està molt bé. I el millor de tot és que ho hem fet en equip, ajudant-nos els uns als altres. Després, hem explicat per escrit com ho havíem fet i hem fet un esquema de les mesures de la "finestreta".

Pel que fa a la resolució de conflictes, també anam avançant. Aquesta setmana hem muntat un cartell amb les nostres cares expressant diferents emocions, cosa que ens ajudarà a identificar-les, i a adonar-nos de que totes les persones sentim les mateixes coses en diferents moments. També hem estat parlant de quines decisions podem prendre quan ens trobam en un conflicte, i quines pensam que són millors. A classe vam tenir un bon debat al respecte. Una altra cosa que hem fet ha sigut una graella on consten les conseqüències que tindrem en cas d´incomplir les normes de classe i de pati, perquè continuam tenint bastants conflictes, sobretot a l´hora del pati. Esperam que això ens ajudi (també ho hem posat a la carpeta d´estudi).

I d´altra banda... NOVETATS!! SAquesta setmana hem començat les conferències (podeu veure una entrada en aquest bloc) i els racons. Els mestres de 2n cicle hem creat un altre bloc sobre RACONS que podeu visitar a l´adreça racons2ncicle.blogspot.com.es. Animeu-vos a visitar-lo que val molt la pena!!! 

Ah !! Se m´oblidava!! Preciosos els cal.ligrames que heu fet a casa!!  Sou uns autèntics artistes.  Properament tendreu ocasió de tornar a demostrar-ho.

I.... una altra cosa!!! Hem fet unes assemblees on hem parlat de jocs de pati, i de la possibilitat de fer del  JOC el TEMA DEL PROJECTE DE CURS. En seguirem parlant, perquè ens falta donar-li forma a la idea!!!!     

Quantes coses!!!    I pensau que els Falcons no volen alt???  

GAUDIU D´AQUESTA NOVA COL.LECCIÓ DE MOMENTENTS.


1 comentario: