jueves, 27 de noviembre de 2014

COMENÇAM L´AMIC LECTOR

Avui dijous hem començat l´activitat Amic Lector. Feia setmanes que esparàvem aquest dia amb moltes ganes i avui, per fi, ens han vengut a visitar els boixos i boixes de la classe de l´Arc de Sant Martí. La seva mestra es diu Asela, i és la mamà d´en Jan, i ells tenen 4 anys. Nosaltres els hi farem de "padrins" i, a partir del dijous que vé, anirem a l´edifici d´infantil a llegir-los contes.

Com que era el primer dia, avui només ens hem trobat i, a través d´un sorteig, hem fet les parelles. Després, ens hem fet un intercanvi de "regalets": els Falcons hem regalat als Arcs de Sant Martí una presentació que hem fet aquesta setmana sobre nosaltres: qui som, on vivim, quins llibres ens agrada llegir, quins són els nostres colors preferits,...  I ells ens han regalat a nosaltres dibuixos molt polits amb la seva foto, el seu nom, i el tipus de contes que els hi agraden.

A les fotos podreu veure, en primer lloc, imatges de la trobada d´avui, i després, el procès que hem seguit per fer les presentacions que els hem regalat i que han quedat així de polides!  Mireu !!









1 comentario: