jueves, 22 de enero de 2015

DIJOUS 22 DE GENER

Hola Falcons i famílies!!

Continuam treballant en el nostre projecte: després d´haver dibuixat laberints dins un rectangle, avui donam una passeta més. Intentarem dibuixar laberints a partir d´una quadrícula!!

Hem estat parlant de què és una quadrícula i hem dibuixat quadrícules dins un rectangle (lliurement). Alguns de nosaltres hem fet una segona prova a partir d´aspectes a millorar que hem descobert fent la primera prova, i amb ajuda de la mestra. En les imatges podreu veure les quadrícules que hem fet avui i agafar idees de tots els companys i companyes.

Per dilluns, hem de traçar un rectangle de 10 x 12 cm i dibuixar a dins una quadrícula que tengui tots els quadrets iguals.  Després, hem d´escriure un text explicant pas a pas com ho hem fet (recordeu les normes per escriure un text correctament i també les normes de presentació, perquè estem intentant millorar els nostres escrits).

Demà, a banda de fer racons, dedicarem el dia a fer observacions dels treballs sobre les vacances de Nadal. Farem una llista de "coses que fan que un treball estigui ben fet" i autoavaluarem els nostres propis treballs. També començarem a preparar l´exposició de totes les presentacions.

Ah!! I hem tornat a fer d´amics lectors!!! Aquí teniu les imatges del dia.

                                                                                                                            Fins demà!!!


3 comentarios:

  1. Animeu-vos a publicar els vostres comentaris!!!! Cristina.

    ResponderEliminar
  2. aquesta setmana a estat normal per que m'agradat per les activitats i tambe pels racons. Adri

    ResponderEliminar
  3. Es molt divertit.Maria

    ResponderEliminar