viernes, 16 de enero de 2015

SETMANA DEL 12 AL 16 DE GENER

   Al llarg d´aquesta primera setmana completa després de les vacances de Nadal, hem reprès algunes de les activitats que realitzam periòdicament: 

1.- Conferència de n´Adri: el dimecres, n´Adri ens va presentar la conferència que havia preparat sobre "Avions de guerra". A partir de les seves explicacions, vam obrir una conversa on vàrem expressar els nostres dubtes sobre les guerres, i vam escoltar algunes de les causes que provoquen els grans conflictes del món. D´altra banda, vam parlar també de l´evolució dels mitjans de transport aeris al llarg de la història: quins materials s´utilitzaven i s´utilitzen per fabricar avions, què vol dir la paraula "aerodinàmic", etc.
 La setmana que vé farà la seva conferència n´Aina. Segur que ja té moltes coses preparades!! 

2.- Amic lector

3.- Racons: recordeu que podeu veure les fotos d´aquesta setmana al nostre bloc de racons de segon cicle. No deixeu de visitar-lo !!!

 A més, aquesta setmana, hem començat a utilitzar els pen-drives. Hem après a crear una carpeta i un document a l´ordinador, i hem fet servir el processador de textos per escriure llistes de regals de Nadal. 

També hem avançat una mica els quadernets de català i de matemàtiques, hem après algunes normes ortogràfiques més (les podeu consultar a la carpeta d´estudi) i hem avançat el treball sobre les vacances de Nadal. Recordeu que el termini d´entrega és el proper divendres 23 de gener, i que heu d´intentar superar els treballs que féieu al primer trimestre. És interessant poder mostrar que estem millorant i avançant !! 
Una vegada entregats els treballs, farem activitats d´autoavaluació de la nostra feina i prepararem una exposició per mostrar-los. Molts ànims i esforceu-vos perquè surtin el millor possible!!!

 La setmana que vé començarem a fer feina sobre el projecte. Recordeu que volem fabricar jocs de pati!!! Els primers jocs que elaborarem seran LABERINTS DE BALES (caniques), però, abans de començar a fer la feina directament sobre el cartró, necessitarem treballar i aprendre algunes coses. La setmana que vé sabreu quines són!! Esper que us agradin i us motivin molt.
  Per cert, si teniu cartrons a casa o possibilitat d´aconseguir-ne, els podeu anar guardant!! Millor si són de tamany gran.

 Aquí teniu les imatges de la setmana. Descanseu i fins dilluns!!! 


2 comentarios:

  1. M´ha agradat molt la feina i poder tenir temps pa fer la a classe. JAN















    ResponderEliminar
  2. m´agrada les fotos i la precentacio

    ResponderEliminar