viernes, 9 de enero de 2015

TORNAM DE LES VACANCES DE NADAL

Hola Falcons i famílies!!

Després de les vacances de Nadal, hem tornat a escola amb ganes de continuar aprenent i millorant.

En aquestes imatges veureu els regalets que els Reis ens van deixar a la nostra classe: un joc que s´anomena "Anatomicefa", un "abremente" de 9 a 10 anys i una capsa de targetes de preguntes sobre la Terra.

 L´Anatomicefa conté un model de cos humà (una mica petit, això sí) amb els òrgans més importants. També conté informació que podrem llegir directament o a l´ordinador.

L´Abremente i la capsa de targetes de preguntes sobre la Terra els aprofitarem en temps de lectura o de joc lliure.

En aquests 2 dies que portam de classe en el segon trimestre també ens hem explicat les vacances i els regals que ens ha duit el Pare Noel i els Reis, i hem fet una petita jornada de jocs compartits que ens ha agradat molt.

I... hem tornat a començar a tenir feina!! Pel dia 23 de Gener hem de tenir enllestit un treball sobre les vacances que haurà de contenir fotografies i/o dibuixos sobre les vacances, títols i textos. Podem escollir un d´aquests formats: treball clàssic, mural, mòbil o lapbook (treball amb "finestretes" com algun que ja hem fet a classe). Si consultau a internet, podeu observar diferents models que us poden servir per agafar idees.
D´altra banda, avui divendres hem fet una assemblea dirigida a escollir el TEMA DE PROJECTE. A finals del trimestre passat, els Falcons i la mestra vam estar parlant de la possibilitat de fer jocs de pati, perquè pensàvem que el fet de tenir més possibilitats de joc ens ajudaria a reduir els conflictes que teníem. Aquesta idea l´hem tornada a prendre avui i, d´entre 3 opcions possibles, hem decidit que el nostre projecte pel que queda de curs serà els següent:

"VOLEM ELABORAR JOCS PER AL PATI." Concretament farem:
JOCS DE PUNTERIA: Capses per llençar bolles, dianes, bitlles i laberints de bales.
JOCS PER FER MALABARS.
JOCS DE REGLES PER JUGAR AL PATI: 3 en ratlla, parxís i oca gegants.

Avui hem estat apuntant algunes idees, però... ne necessitam més!!! Poseu en marxa la vostra imaginació perquè... ens espera molta feina i esperam que molt gratificant!!!

Molts ànims i fins dilluns, Falcons.





2 comentarios: