martes, 20 de enero de 2015

DIMARTS 20 DE GENER DE 2015

Avui dimarts hem tingut diferents activitats:

En primer lloc ens ha visitat na Rita del Fons Pitiús, i hem continuat les sessions sobre la Dona al Món que vam començar al primer trimestre. Avui ens ha explicat un conte i hem llegit les històries de 5 dones lluitadores i valentes que han aconseguit fer realitat els seus somnis a base de molt d´esforç, a  pesar dels inconvenients que es trobaren precisament per la seva condició de dones. Totes elles es dediquen a ajudar a altres persones, i són un exemple de superació.

I, aprofitant el que hem après a partir d´aquesta sessió i tenint en compte que la setmana que vé celebrarem el dia de la Pau, us hem proposat la realització d´un TREBALL sobre un personatge que hagi treballat per la Pau al Món. Trobareu la informació a una nota que hem aferrat a l´agenda.

Aquest treball ha d´estar fet pel proper dimecres 28 de Gener. A partir de divendres d´aquesta setmana tendreu temps per començar-lo (dilluns i dimarts de la setmana que vé tampoc tindreu més deures que avançar aquest treball).


El dimecres dia 28 exposaran en veu alta el seu treball: Oriol, Sofia, Jan, Joana, Pau, Amaya, Adri, Ana, Álvaro M., Maria, Mateu i Joan.

El divendres 30 de Gener exposaran el seu treball: Juanito, Aruna, Matheus,. Aisha, Jade, Lola, Paula, Ainara, Milla, Aina, Èlia, Martina i Álvaro V.

D´altra banda, i continuant amb el treball de PROJECTE, hem fet una ronda d´observació de tots els laberints dels companys/es en vistes a agafar idees que ens ajudin a millorar el primer model de laberint que vàrem fer ahir a casa.

Hem tornat a dibuixar un rectangle i hem fet una segona versió de laberint millorada. 
Com a deures, per demà, hem d´escriure 2 textos: en el primer d´ells, hem de fer una descripció del laberint que hem dibuixat avui a classe (explicar com és). En el segon text, hem de comparar el primer i el segon laberint i explicar en quines coses hem millorat el segon. 
Cal recordar que hem de cuidar la presentació del text (línies rectes, lletra clara, deixar marges, fer un llistat d´idees i ordenar-les,...). Estaria bé que tots tinguéssim una falsilla amb línies rectes i marges a la carpeta vermella per utilitzar quan sigui necessari !!!

Demà tenim la conferència de n´Aina a primera hora... per favor, intenteu ser TOTS I TOTES puntuals!! Avui hem parlat de la importància d´arribar a classe a les 9 h, i no més tard, per tal de poder fer els llistats de menjador i autobús i començar les classes sense interrupcions. És important que reflexioneu sobre aquest tema, Falcons i famílies!!!

Gràcies i fins demà. Disculpeu el problemeta amb les fotos!!

2 comentarios:

  1. Esta molt be la presentación.
    Álvaro Martínez.

    ResponderEliminar
  2. Hola Cristina!
    Gracies per tota l'informacio aportada, es molt important estar infórmat del que feu a clase, per la meva part molt agraida de veritat.
    Seguiu aixi!!


    ResponderEliminar