viernes, 6 de febrero de 2015

AVUI HEM VIST NEVAR!!!

Poc... però hem vist nevar!!! Ens hem posat tan contents que ens han agafat ganes de ballar i abraçar-nos!! Hem baixat uns minuts al pati a gaudir de la sensació de veure caure neu, tan poc habitual a la nostra illa. Ens ha agradat moooooolt !!!

A classe, entre d´altres coses, hem fet racons (visiteu el nostre blog de racons:     racons2ncicle.blogspot.com.es  ), i hem escoltat una part de la conferència de na Jade sobre EUROPA. Entre tots, hem completat un mapa de països d´Europa (us podeu connectar a "mapas interactivos de Europa" a google i fer les vostres pròpies pràctiques), i després, hem vist algunes diapositives sobre països d´Europa. També hem pogut observar algunes monedes reals de països que ens ha portat na Jade.
Dilluns continuarem amb la conferència, perquè avui no ens ha donat temps a acabar-la.

Com a deures per dilluns tenim un full de divisions exactes i inexactes. Si no hem acabat les multiplicacions que teníem pendents, les hem de fer per també per dilluns.

Recordem que a poc a poc hem d´anar llegint el llibre de lectura de castellà i anar preparant el treball que haurem d´entregar el 2 de Març, i que el proper dimarts tenim un examen d´anglès.

També aprofit per recordar-vos que us apunteu per col.laborar en l´esmorzar compartit que tendrem el proper dimecres, dia de la rua de Carnestoltes.  Us podeu apuntar per portar a classe:

-Truita tallada
-Pà tallat
-Sobrassada
-Coca dolça tallada
-Aigua (en botelles grosses)
-Plats 
-Gots

Que tingueu molt bon cap de setmana!!!

3 comentarios:

  1. Soc na Aruna MA AGRADAT UN MUN LA NEU !!!!!!! i el blog a set una gran alluda per tots nusaltres.Las divisions me an encantat no eran tan dificils. I las multiplicacions estic aprenen mol i cada begada millo.

    ResponderEliminar
  2. Quins deures de divisions?
    Ana

    ResponderEliminar
  3. Me parese mui interesante.
    Amaya

    ResponderEliminar