miércoles, 25 de febrero de 2015

DIMECRES 25 DE FEBRER

Avui dimecres hem començat el matí escollint els llibres que llegirem demà als nostres Amics de l´Arc de Sant Martí i recordant que demà hem de tenir fet l´esquema sobre "Els cans".

També hem repassat les parts de les figures planes (vèrtex, angles, angles rectes, rectes paral.leles i perpendiculars i diagonals) a partir d´una petita prova que vàrem fer fa 2 dies. La majoria ens recòrdavem de tot, però ens costava identificar les rectes perpendiculars, que són les que es creuen formant 4 angles de 90 º.

Després, hem escoltat la conferència d´en Juanito sobre "El tenis". Ens ha explicat una mica l´evolució d´aquest esport, i hem vist les diferències en els materials utilitzats per fer les pilotes i les raquetes i també en el tipus de vestit que s´utilitzava per jugar en altres èpoques i actualment. Finalment, ens ha parlat de 3 tennistes molt coneguts, que estan entre els millors del món: en Rafa Nadal (de Mallorca) , en Roger Federer  (de Suïssa) i en Novak Djokovic (de Croàcia).
El que més ens ha interessat ha estat l´evolució de la manera de vestir per fer esport!!!

Mireu les fotos!!








També avui hem acabat la primera ronda de racons. Podeu veure fotos al nostre bloc    racons2ncicle.blogspot.com.es.
La setmana que vé començarem la següent ronda, però.... ATENCIÓ!!!  L´horari canvia. Farem racons cada divendres de 9 a 11,30 h. Suprimim els racons de dimecres i allargam el temps que en dedicàvem els divendres. Pensam que així tendran més continuïtat!!!

Res més per avui.  Un saludet i fins demà!


1 comentario: