martes, 24 de febrero de 2015

DIMARTS 24 DE FEBRER

Continuant amb la feina que vàrem fer divendres passat (llistat de les nostres pròpies idees del que és un ESQUEMA), avui ens hem dedicat a fer esquemes a partir d´un text.

En primer lloc, hem llegit un text sobre LA VEU HUMANA (a partir de la conferència de n´Aina), l´hem comentat i explicat, i després, hem fet parelles per fer els esquemes. Cada grup ha fet un model d´esquema en un full a brut, i després els hem passat a net i els hem posat en comú per observar-ne els diferents tipus.

 Més a baix podeu veure com hem treballat!!!


PER DIJOUS, hem de llegir el text "Els cans" (a partir de la conferència d´en Pau), i fer un esquema. Primer l´hem de fer a un full a brut, i després passar-lo a net al full gros de color groc que tenim a la carpeta vermella.

Podem posar com a títol "ELS CANS", i després classificar tots els cans que surten en 2 grups: ELS PRIMERS CANS   /    ELS CANS A L´ACTUALITAT.   D´aquests 2 grups poden sortir fletxetes amb els noms dels cans i una característica de cadascun (recordeu que NO CAL POSAR TOTA LA INFORMACIÓ QUE APAREIX AL TEXT, només LA MÉS IMPORTANT ).   Podeu seleccionar la informació important SUBRATLLANT directament el text.    És el mateix que hem fet avui a classe!!

També podeu aprofitar les idees que tingueu observant els vostres propis esquemes fets avui.  Aquí teniu una mostra!!    Molts ànims!!  Penseu que no hi ha una única possibilitat de fer aquesta activitat.  Totes les maneres de presentar un esquema són vàlides.

Demà tenim la conferència d´en Juanito i l´ultima sessió de racons de la primera ronda.   Us esperam!!























1 comentario: