lunes, 23 de febrero de 2015

DILLUNS 23 DE FEBRER

Hola Falcons!!!

Començam la darrera setmana de mes!! Cada vegada ens apropam més a final de trimestre, i ara ja ens toca anar pensant QUINES COSES JA ENS SURTEN MOLT BÉ I QUINES ALTRES ENCARA HEM DE SEGUIR TREBALLANT I MILLORANT.  Aneu pensant les vostres idees!! En un altre moment continuarem parlant d´això.

Bé. Na Reme, com cada dilluns, ens ajuda a entendre COSES IMPORTANTS PER MILLORAR LA NOSTRA CONVIVÈNCIA, A CLASSE I PERTOT ARREU.   Continuam parlant de la DISCRIMINACIÓ, i avui hem fet un petit debat sobre si és just o no que es tracti "de manera diferent" als membres d´una mateixa classe. Hem parlat del fet que totes les persones som diferents i tenim necessitats diferents, per tant, és normal que cada boix rebi un tipus d´ajuda (o no en rebi cap) en funció de les seves necessitats.

També hem parlat dels DRETS DELS INFANTS, i hem parlat de què totes les persones tenim DRETS, però.... SOM CAPAÇOS DE RECONÈIXER ELS DRETS DE TOTHOM ?

QUÈ PASSA AMB ELS DRETS DE LES PERSONES DE RAÇA GITANA ?

Alguns Falcons han manifestat que no els agraden,... o fins i tot que els hi fan fàstic!!!!  No perdeu l´oportunitat de parlar d´aquests temes en família. Ens sembla molt important!!!

Clicau aquí i veureu el vídeo que heu estat treballant a classe!

La discriminación no es cosa de juego. 

D´altra banda, na Maria ens ha fet la seva conferència sobre L´AIGUA. Ens ha ajudat a aprendre moltíssim!!

Ens ha parlat de quins tipus d´aigua existeixen a la Terra (aigua salada i dolça), i dels estats de l´aigua (en estat sòlid, líquid i vapor d´aigua).  També hem après el cicle de l´ aigua a través d´unes imatges molt bones, i quins usos podem donar-ne. Finalment, hem vist un vídeo que ens ha agradat i impactat molt, perquè hem entès que sense aigua, no hi ha vida. D´aquesta idea sorgeix la necessitat de no malgastar-la!!

Si teniu ganes de tornar a veure el video, clicau aquí!!!

Com podem estalviar aigua ?


Per demà tenim una fitxa que ens ha duit na Maria per recordar el que ens ha explicat. És molt important que intenteu explicar el que heu entès sobre el cicle de l´aigua!!   Endavant i fins demà.











1 comentario: