miércoles, 18 de febrero de 2015

DIMECRES 18 DE FEBRER

Avui en Pau ens ha presentat la seva conferència sobre ELS CANS. Ens ha explicat l´origen dels cans, les primeres races que van existir i algunes races de cans actualment. També ens ha explicat que els cans tenen funcions diferents segons la seva raça. 

Ha fet una presentació en power-point molt bona i ens hem adonat de què coneixia molt bé el tema. També li hem fet moltes preguntes, perquè molts boixos i boixes de classe tenen cans a casa, i tenen molta curiositat.

Aquí teniu algunes fotos.






Per demà tenim les pàgines 24 a 26 del quadernet de català, per practicar les paraules snònimes i antònimes (podeu consultar el full de teoria a la carpeta d´estudi).

I si tenim taps de plàstic a casa, podem dur-los a escola i dipositar-los a una capsa que hi ha a l´entrada. Són per col.laborar en una iniciativa solidària.


També voldria aprofitar per convidar-vos a visitar el nostre bloc de racons a la pàgina racons2ncicle.blogspot.com.es  i a que ens deixeu algun comentari sobre què us ha semblat el racó que heu fet, en què el podríem millorar per la següent ronda, si pensau que heu après coses,...   GRÀCIES!!!

Fins demà.                                                                Cristina



3 comentarios:

  1. Jo abui e anat al raco de quina i e apres a com es fan les galetes de Nadal.Jade

    ResponderEliminar
  2. Pau tu conferancia a sido muy chula y interesante.Soi Jade

    ResponderEliminar
  3. Pau la teva conferensia ha set molt divertida.Maria

    ResponderEliminar