lunes, 23 de marzo de 2015

DILLUNS 23 DE MARÇ

Hola Falcons i famílies!!!

Arrancam amb la recta final del trimestre... Famíles, recordeu-vos d´apuntar-vos a la graella de la porta de la classe per recollir els informes de la segona avaluació!!!

Avui hem començat el matí fent una observació dels esquemes sobre ortografia i classes de paraules segons el seu significat que havíem fet a casa, com a deures. Després, hem pensat una cosa que podíem haver fet millor de la nostra feina i hem destacat coses bones de les feines dels companys i companyes. En general, hem valorat una bona presentació dels esquemes (sense "borrons", amb els títols destacats amb color,...) i un contingut correcte i que s´entengui. I, per acabar aquesta activitat, hem posat els fulls a la carpeta d´estudi (s´han d´anar repassant de tant en tant!!! ).

En segon lloc, hem fet una activitat sobre les nostres investigacions dels ECLIPSIS: hem fet parelles i ens hem explicat d´uns als altres la informació que havíem treballat. Després, hem fet un guió per escriure un text i hem escrit textos sobre els eclipsis, tenint en compte les normes per escriure un text correctament que tenim a la carpeta d´estudi.

Avui també hem fet dibuixos per participar al CONCURS DE PUNTS DE LLIBRE de la biblioteca de Santa Eulària. En aquesta ocasió el tema era : CONSUM RESPONSABLE I COMERÇ LOCAL. Hem recordat què signifiquen aquests conceptes i hem fet els dibuixos. Si no els hem acabat a classe, els hem d´acabar a casa i entregar-los demà a primera hora !!!

També hem parlat dels DEURES que tenim per DIJOUS d´aquesta setmana: hem de fer un petitet treball sobre les nostres mascotes per entregar-lo a la classe dels nostres Amics de 4 anys. Tenim la informació a l´agenda!!!

Res més per avui. En aquestes imatges teniu una petita mostra del que ha donat de sí el dia!!


3 comentarios:

  1. Avui m'a agradat molt el dia sobretot els esquemes de tots tambe m'a agradat molt musica perque em fet pleibac en parelles.Jade.

    ResponderEliminar
  2. Ya em acabat tots els laberints ya podem:YA PODEM NAR A JUGAR!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar