jueves, 5 de marzo de 2015

DIJOUS 5 DE MARÇ

Hola Falcons!!

Us escric de sorpresa, perquè avui no tenia pensat fer cap entrada... ni tan sols hem escrit la paraula "bloc" a l´agenda!!!

Pensava que avui no havia passat res especial (no hem tengut conferència, ni laberints,...), tampoc he fet fotos, però acab d´adonar-me, ara que m´he aturat un moment a pensar, que EL DIA D´AVUI TAMBÉ HA MERESCUT MOLT LA PENA.

Tenc a les meves mans la carteta que m´heu escrit Ana, Milla, Ainara, Amaya i Aisha, i us he de dir que el vostre missatge m´ha emocionat moltíssim. He pensat en els dies en que potser teniu algun conflicte (coses d´amigues, supòs), i en la preocupació que aquestes coses em provoquen. De vegades no sé si estan servint totes les assemblees, vídeos que us posa na Reme, xerrades que tenim a classe... per fer-vos entendre que el millor que tenim som nosaltres mateixos i les persones que ens envolten, i que sempre val la pena ajudar-nos i comprendre´ns.  Fins que un dia me demostrau que, a pesar de tot, estau ahí, us estimau i sou amigues.  

Us vull donar les GRÀCIES per fer-m´ho saber a través dels dibuixos tan preciosos que heu fet, i en la carta tan polida. Ja sabeu que sou uns artistes tots, us ho dic molt sovint.

I també vull donar les gràcies a en Joan i a n´Álvaro, que han sabut sortir de classe agafats i abraçats, com dos autèntics amics que són, després d´una estona una mica tensa. Sou fantàstics, i avui m´heu ajudat a veure-ho més clar.

I a tots i cadascun de vosaltres, Adri, Ana, Matheus, Paula, Mateu, Aisha, Juanito, Ainara, Álvaro V., Joana, Joan, Pau, Amaya, Jan, Jade, Martina, Sofia, Lola, Èlia, Aruna, Álvaro M., Oriol, Milla, Maria i Aina, GRÀCIES PER SER ESPECIALS.

Una superabraçada.
                                                                                                           Cristina

1 comentario: