miércoles, 11 de marzo de 2015

DIMECRES 11 DE MARÇ

Avui dimecres hem començat el dia parlant d´una sortida que farem el dijous de la setmana que vé: anirem al teatre a Santa Eulària, a veure l´obra ULISSES.

Com que serà una obra on els actors no parlaran i el seu argument és una mica complicat, n´hem parlat a classe. Hem llegit un text que explica l´argument de L´Odissea, el protagonista de la qual és Ulisses. A la carpeta vermella tenim un full amb aquest text, i una proposta d´activitats d´investigació a internet sobre aquesta obra i el seu autor. Algunes activitats les heu de fer tots i totes, d´altres són voluntàries (podeu fer-les o no si voleu/podeu). Aquesta feina ha d´estar feta pel proper dilluns dia 16.

També us record que a l´agenda hem escrit L´AUTORITZACIÓ , que totes les famílies heu de signar, i que heu de dur a classe 4 € per pagar l´entrada al teatre. Si podeu, la quantitat justa i el més aviat possible. (Gràcies!!!).

D´altra banda, i continuant amb el nostre projecte, seguim fent treball cooperatiu per elaborar els laberints. Ara ja ens queda poc per acabar-los, i li donem molta importància a fer una bona ORGANITZACIÓ abans de començar a treballar directament amb els laberints.

Cada dia, definim un objectiu tenint en compte el temps que tenim en la sessió. Després, pensam quins PASSOS hem de seguir per aconseguir aquest objectiu i apuntam quina persona de cada grup se´n farà responsable. D´aquesta manera ens asseguram que tothom té una missió que complir dins del grup. I tot això ho feim dialogant i arribant a acords, sempre que és possible.

Mireu quin ambient de classe tenim i com tenim els laberints d´avançats!!





Avui, en acabar la sessió, hem parlat de quines PARTS del TREBALL COOPERATIU (organització de la feina/  fer els laberints/ recollir i netejar el material)  ens han anat pitjor. Després hem fet PROPOSTES DE MILLORA a tenir en compte en les següents sessions.

Algunes de les idees que hem proposat són:








I aquí teniu el llistat de tot el que se´ns ha acudit!!! Una bona col.lecció d´idees que segur ens ajudaran a millorar i a seguir aprenent cada vegada més i millor.

IDEES PER MILLORAR L´ORGANITZACIÓ DE LA FEINA:

1.- Organitzar la neteja i recollida del material i apuntar-ho.
2.- Implicar-nos tots els membres del grup quan decidim l´organització de la feina.
3.- Aprendre a cedir: comprendre que, quan treballam en equip, no sempre es pot fer el que nosaltres volem. Hem de tenir en compte els interessos i necessitats de tothom!!

IDEES PER MILLORAR LA FEINA DE LABERINTS:

1.- Pensar abans de fer.
2.- Comunicar-nos més i parlar entre nosaltres. Dir-nos les coses que pensam de manera educada.
3.- Fer 5 minutets de relaxació després del pati, així estam més tranquils a l´hora de treballar.
4.- Estar sempre amb els nostres companys/es de grup.
5.- Pensar i definir objectius més llargs, per tenir més feina. Així tothom estarà més ocupat.

IDEES PER MILLORAR LA RECOLLIDA I NETEJA DEL MATERIAL:

1.- Necessitam que tothom col.labori.
2.- Quan és l´hora de recollir, no continuar fent feina. La mestra ens avisa quan queden 10 o 5 minuts per acabar.
3.- Establir torns per netejar els pinzells i els potets d´aferrament.
4.- Anar recollint a mesura que feim la feina. No deixar-ho tot pel final (ho inclourem a l´organització d´abans de començar la feina).

Això és tot per avui!! No oblideu que demà posarem en comú les instruccions de joc dels laberints que heu pensat.

Fins demà, Falcons.



1 comentario:

  1. Alvaro Martinez Morell12 de marzo de 2015, 17:22

    M' ha agradat molt les instruccións i idees dels companys.

    ResponderEliminar