viernes, 13 de marzo de 2015

DIVENDRES 13 DE MARÇ

Hola Falcons i famílies!!

Avui divendres hem tengut un dia mooooolt intens!! Al matí hem rebut la visita d´en Vicent, un professor de Mallorca que va fer un curset als mestres de l´escola sobre pràctiques per millorar la convivència i resoldre conflictes a l´escola. Amb nosaltres ha fet un cercle que ens ha agradat molt, perquè ens ha permés participar i parlar sobre nosaltres, sobre els nostres companys i sobre el grup-classe. També ens hem divertit molt canviant de lloc!!

A continuació hem tengut la conferència de na Lola sobre el seu pare, que es diu Alfredo i és disc-jockey. Na Lola ens ha explicat com el seu pare va començar a treballar de disc-jockey, en què consisteix la seva feina i com ha anat evolucionant la manera de fer música a l´illa d´Eivissa. També ha portat un equip de música i ens ha mostrat com es posen els vinils i com es fan mescles de so. Hem ballat i hem gaudit una estoneta de la música!!! En acabar, hem fet preguntes molt interessants, sobre com es transmet el so, i com descobreix una persona la feina a la qual es vol dedicar. Ens ha agradat molt!!!

Seguidament, i després de fer una mica de relaxació, hem recordat algunes coses sobre els treballs del Dia de la Pau i sobre les xerrades de na Rita del Fons Pitiús a través d´una activitat escrita. 

I, finalment, hem acabat la jornada avançant els nostres laberints, i comprovant que cada vegada treballam millor cooperativament, ens organitzam millor i ens costa menys temps recollir i netejar els materials i l´aula. Anam endavant!!!

En aquestes imatges veureu els moments del dia d´avui i també d´altres del que ha estat la setmana. 
No us ho perdeu!!!

Recordeu que dilluns parlarem d´Ulisses i L´Odissea, i que ja s´acosta el dia d´anar al teatre!!! També hem de tenir preparades les instruccions de joc dels laberints, per seguir avançant en el nostre projecte.

Bon cap de setmana a tots i totes!!!




2 comentarios:

  1. M´a agradat aquet dia perque a bingut en Bicen i ens em dibertit molt amb ell.Elia i Jade.

    ResponderEliminar
  2. Alguns laberints lla estan molt abancats.Jade.

    ResponderEliminar