miércoles, 25 de marzo de 2015

DIMECRES 25 DE MARÇ

Avui dimecres hem començat el matí amb la conferència de n´Álvaro M. Ens ha explicat moltes coses sobre LA NATACIÓ. Per exemple ens ha explicat el material necessari per practicar aquest esport i ens l´ha duit per poder-lo observar directament.

També ens ha explicat la història d´aquest esport, des de molt abans de l´existència de les piscines, i els tipus de piscines que hi ha (olímpica i semi-olímpica).


Després hem vist els estils de natació (crawl o lliure, braça, papallona i esquena) i altres disciplines de natació, com els salts de trampolí i plataforma, el waterpolo, la natació sincronitzada i la natació en aigües obertes. 

Finalment, n´Álvaro ens ha parlat de nadadors cèlebres per els triomfs que han aconseguit, sobretot en les Olimpiades, com Michael Phelps, Alexander Popov, David Meca i Mireia Belmonte.

Ha estat una conferència molt interessant !!!




També hem dedicat unes sessions a investigar una mica sobre els ANIMALS, per poder completar la informació que tenim sobre les nostres MASCOTES. Recordeu que estem fent un petit treball per entregar-lo als nostres amics de la classe de l´Arc de Sant Martí!!! Concretament, estem veient diferents possibilitats de classificar els animals (segons la seva alimentació, segons la seva respiració, el seu desplaçament, reproducció, estructura del seu cos,...).  Avui hem acabat la recerca a l´ordinador i hem de revisar l´esquema que hem fet a classe a partir de la lectura d´un text.




I, per últim, hem anotat a l´agenda que el proper DIMECRES DIA 1 D´ABRIL (l´últim dia de classe abans de les vacances), farem una CAMINADA des d´ES CANÀ fins a CALA LLENYA. Anirem en bus fins Es Canà, i el preu és de 5 € que heu de portar a classe el més aviat possible. També, famílies, heu de signar l´autorització que hem escrit a l´agenda.

Ver mapa más grande
Mostra un mapa més gran

Res més per avui!!! Animeu-vos a publicar comentaris, tant els Falcons com les vostres famílies!!!

6 comentarios:

  1. Ens ho pasarem super bè!!!. ANIMS. MATEU

    ResponderEliminar
  2. BIEEEEN!!!!!! JA EM ACABAT TOTS ES LABERINTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. -Ma agradat molt la conferencia d'en Alvaro.M.
    Ana

    ResponderEliminar
  4. Alvaro Martinez Morell25 de marzo de 2015, 13:11

    m'hagradat molt molt aquesta setmana s'em fan molt curtes les setmanes. m'hagradat molt s'ha meve conferencia. per niavia molt pero que molt de jaleo. Alvaro Martinez Morell.

    ResponderEliminar
  5. A jo tambe ma agradat la setmana.
    Ana.

    ResponderEliminar
  6. Ana Villar Mari

    No trop les diferencies d'una CALA i una PLATJA.

    ResponderEliminar