viernes, 20 de marzo de 2015

DIVENDRES 20 DE MARÇ

Hola Falcons!!

Aquesta setmana que avui acabam ens ha passat molt ràpid!! I és que hem tengut algunes activitats especials.

Avui, dia de l´eclipsi de Sol, hem tornat a fer racons (vegeu el bloc de racons!!), i també hem gaudit de dues conferències: la de na Milla i la d´en Joan.

Na Milla ens ha explicat moltes coses sobre DANSA: Història de la dansa (a la Prehistòria, a l´Antic Egipte, Edat Mitjana, Renaixement i el segle XX); els diferents estils de ball que hi ha (claqué, ballet, musical i funky, entre d´altres), la vestimenta necessària per ballar (maillot, puntes, sabates de claqué,...), i ens ha mostrat un vídeo sobre una notícia de la televisió on explicaven la preparació per un campionat de ball en el qual na Milla participarà. Aquests temes ens han interessat molt, però el que més ens ha agradat ha estat la participació de na Davínia, la mestra de dansa de na Milla, que ens ha explicat coses molt interessants sobre el tema i ens ha ensenyat uns passos de ball, juntament amb na Milla. La veritat és que hem gaudit molt!! 

En Joan ens ha parlat de la seva gran afició: el MOTOCROSS. Ens ha explicat què és el motocross, què es necessita per fer motocross i quines peces de vestit formen part de l´equip de motorista. També hem vist les parts d´una moto, els diferents tipus de motos que hi ha, i ens ha mostrat uns vídeos on hem vist a en Joan fent motocross. El més impactant per nosaltres ha estat poder veure l´equipament d´en Joan, i comprovar com són les proteccions per evitar fer-se mal en cas de caiguda o altres accidents.

Les dues conferències han estat molt bé. Felicitats per la feina feta !!! Al final podeu veure les fotos.

D´altra banda, al llarg d´aquesta setmana també hem tengut d´altres activitats:

-Hem parlat d´Ulisses, personatge de l´Odissea i protagonista de l´obra de teatre que vàrem veure dijous. Ja sabem qui és el seu autor, en què consisteix l´obra i a quin segle es pensa que va ser escrita. També coneixem informació sobre la Guerra de Troia i hem situat aquests segles a una línia del temps.

-Hem reescrit les instruccions de joc dels laberints a partir d´un índex que vàrem treure entre tots.

-Hem avançat laberints.

-Hem classificat totes les activitats fetes al llarg del projecte en 4 apartats, i n´hem fet un esquema, en parelles.

-Hem fet una sortida a Santa Eulària: pujada al Puig de Missa i esmorzar al parc dels ànecs. Després, hem assistit a l´obra de teatre "Ulisses".

-I hem fet racons, anglès, educació física,... i hem estat a escola a l´hora que s´ha produït l´eclipsi de Sol.

Per dilluns hem de fer una petita investigació sobre ELS ECLIPSIS, que contengui un text elaborat per nosaltres, una o més imatges o dibuixos i un esquema. També hem de seleccionar i llegir una notícia del periòdic sobre l´eclipsi d´avui, i hem de fer 2 fulls per a la carpeta d´estudi sobre coses de llengua que hem après aquesta setmana.

Res més!!! Gaudiu molt del cap de setmana!! No oblideu que hi ha molt de teatre a Santa Eulària!!

I a les famíles, recordeu que podeu passar per la porta de l´aula a apuntar-vos a recollir les notes la setmana que vé.



No hay comentarios:

Publicar un comentario